IP TELEFONIJA

ENOSTAVNO DO IP TELEFONIJE

Preverimo lokacijo in razpoložljivost telekomunikacijske infrastrukture na lokaciji.
Brezplačno analiziramo trenutne stroške fiksne telefonije in izračunamo prihranek.
Analiziramo obstoječe sisteme in računalniško omrežje v podjetju.
Pripravimo pogodbo in zahtevke za prenos telefonskih številk.
Izvedemo instalacijo in prenos številk. Uporabnikova komunikacija med prenosom številk ni motena.
Storitev je namenjena poslovnim uporabnikom, ki želijo celovito rešitev poslovnih telelekomunikacij in prihranek pri storitvah telefonije. IP telefonija je rešitev tudi za vse tiste, ki želijo preiti na tehnološko napredne rešitve in poslovati v polnem obsegu.

NAPREDNEJŠA TEHNOLOGIJA, NIŽJI STROŠKI

Poslovni sistem IP telefonije z naprednimi funkcijami omogoča nižje stroške kot pri klasični telefoniji, brezplačne klice med poslovnimi enotami podjetja doma in v tujini, brezplačno instalacijo, izobraževanje in vzdrževanje s strani naše izkušene ekipe, popolno integracijo telefona, računalniškega okolja in interneta.

TELEKOMUNIKACIJSKA OPREMA IN PRIPOMOČKI

Pri MegaTel razumemo vašo potrebo po učinkovitosti in optimizaciji delovne opreme, zato vam ponujamo raznolik nabor telekomunikacijske opreme in pripomočkov, ki vam bodo pri vašem delu v nenadomestljivo pomoč.

IP TELEFONSKA CENTRALA

Poslovna IP telefonska centrala teče na samostojnem ali na virtualnem strežniku in v celoti nadomešča tradicionalne analogne in ISDN telefonske centrale. IP telefonska centrala je odlična rešitev za sodobne telekomunikacijske potrebe poslovnega okolja. Omogoča integracijo z informacijskimi rešitvami, kot so MS Outlook, CRM, ERP, namenske aplikacije,... Temelji na standardu SIP, podpira SIP združljive naprave, je enostavna za upravljanje in je združljiva z analognim in ISDN sistemi.

IP FAKS - BREZPAPIRNO POSLOVANJE

Omogoča uporabnikom prejemanje faks sporočil na elektronsko pošto brez uporabe faks naprave. Prav tako omogoča pošiljanje faks sporočil neposredno z vašega računalnika na prejemnikov faks. Uporaba te storitve je učinkovita in povsem enostavna. V primerjavi s klasičnim načinom faksiranja prinaša številne prednosti.

REŠITEV ZA ALARME - IP/GSM VMESNIK

IP/GSM vmesnik je ustrezna rešitev za alarmne sisteme. Omogoča nemoteno delovanje in varovanje vaše poslovne enote tudi ob izpadu interneta ali elektrike.

BREZPLAČNE, PREMIJSKE IN MEDNARODNE TELEFONSKE ŠTEVILKE

Pri MegaTel razumemo vašo potrebo po učinkovitosti in optimizaciji delovne opreme, zato vam ponujamo raznolik nabor telekomunikacijske opreme in pripomočkov, ki vam bodo pri vašem delu v nenadomestljivo pomoč.

BREZPLAČNA ŠTEVILKA 080

Omogoča vam brezplačne dohodne klice iz kateregakoli omrežja fiksne ali mobilne telefonije v Sloveniji. Klice na brezplačno številko lahko prejemate preko interaktivnega odzivnika ali pa neposredno na vaš telefon ali telefonsko centralo. Stroške prometa krije vaše podjetje.

PREMIJSKA ŠTEVILKA

Cena klica na premijsko številko 090 je višja od cene klica na navadno telefonsko številko, večji delež dobi ponudnik vsebine. Premijska številka omogoča sprejem več klicev hkrati, s katerimi administrator upravlja in jih razporeja preko spletnega portala. Klice na premijsko številko je mogoče enostavno usmeriti tudi na interaktivne odzivnike.

MEDNARODNE ŠTEVILKE

MegaTel vam lahko zagotovi lokalno telefonsko številko za več kot 60 držav in več tisoč mest. Zagotavljamo vam posredovanje klica na vašo centralo, navadni telefon, mobilni telefon ali katero koli drugo napravo.

Navodila za uporabo

Siemens Gigaset C610IP

Siemens Gigaset C610IP

IP-FAX

IP-FAX

Grandstream GXP14xx

Grandstream GXP14xx

Polycom SPIP 321, 331

Polycom SPIP 321, 331

Polycom SPIP 650

Polycom SPIP 650

RTX 8630 IP DECT

RTX 8630 IP DECT