Dodatni zakupi količin tako doma kot v tujini

Dodatni zakupi omogočajo uporabniku fleksibilnost odločanja pri dodatnem kreiranju svojih paketov.

* Vse cene so v EUR in vsebujejo DDV. Po porabi zakupljenih enot se storitve obračunavajo po splošno veljavnem ceniku MegaTel.

 • Zakup Balkan 500 enot in 1 GB velja pri izbranih operaterjih v naslednjih državah: v Bosni in Hercegovini (BH Telecom in m:tel (Mobi's)), v Srbiji (Telekom Srbija in Yettel), v Črni gori (M:tel), v Severni Makedoniji (Makedonski Telekom) in na Kosovu (IPKO).

  Vključena količina prenosa podatkov pri zakupu Balkan 2 GB velja pri gostovanju pri izbranih operaterjih v državah: v Bosni in Hercegovini (m:tel (Mobi's)), v Srbiji (Telekom Srbija in Yettel), v Črni gori (M:tel), v Severni Makedoniji (Makedonski Telekom), na Kosovu (IPKO).

  Pozor: Balkan 2 GB NE velja pri gostovanju v Bosni in Hercegovini v omrežju mobilnega operaterja BH Telecom ali v Severni Makedoniji v omrežju mobilnega operaterja T-mobile (ki sta med izbranimi operaterji pri zakupu Balkan).

  Za pravilno delovanje zakupov Balkan je potrebna ročna izbira operaterja v izbrani državi. Alarm zakupljenih količin ter vključene enote in poraba le-teh so informativne narave in se lahko razlikujejo od dejanskega stanja.

 • Zakup Svet velja pri izbranih operaterjih v naslednjih državah:

  Albanija: ALBtelecom in ONE Telecommunications

  Bosna in Hercegovina: BH Telecom in m:tel (Mobi's)

  Črna gora: Crnogorski Telekom in m:tel

  Indija: Bharti Airtel

  Južna Koreja: KT Freetel

  Kanada: Bell in Telus

  Kitajska: China Mobile

  Kosovo: Ipko

  Rusija: MTS PJSC, T2 Mobile LLC in VimpelCom

  Severna Makedonija: Makedonski Telekom

  Srbija: Telekom Srbija in Yettel

  Švica: Sunrise in Swisscom

  Turčija: Turkcell in Vodafone

  ZDA: AT&T (Cingular) in T-Mobile

  Združeno kraljestvo Velike Britanije in Severne Irske: Telefonica UK, Everything Everywhere (Orange), Vodafone, Everything Everywhere (T-Mobile), H3G Hutchison, Cable & Wireless UK

  Za pravilno delovanje zakupa Svet je potrebna ročna izbira operaterja v izbrani državi. Zakupa se obračunavata in veljata po srednjeevropskem časovnem pasu. Alarm zakupljenih količin ter vključene enote in poraba le-teh so informativne narave in se lahko razlikujejo od dejanskega stanja.

  Zakup se lahko opravi enkrat mesečno in velja od dneva zakupa mesec dni.