Predstavitev podjetja MEGA M d.o.o.

Podjetje Mega M d.o.o. je operater IP in mobilne telefonije, ponudnik dostopa do interneta, celovitih rešitev računalništva v oblaku in naprednih lojalnostnih rešitev. Specializirano je za zagotavljanje vrhunskih telekomunikacijskih in informacijskih rešitev za poslovne uporabnike.

OD LETA 2002

Podjetje je bilo ustanovljeno leta 2002. Sedež podjetja je v Velenju, poslovne enote pa v več državah Evropske unije in Azije.

KARIERNI RAZVOJ

Mega M redno zaposluje predvsem visoko izobražen kader, ki se ob nenehnem dodatnem izobraževanju dodatno specializira in skrbi za višjo učinkovitost ter kakovost storitev. Izobraževanje zaposlenih je osrednji gradnik programa kariernega razvoja, ki se v podjetju sistemsko in uspešno izvaja že vrsto let.

TEHNOLOGIJE

Razvoj novih tehnologij je izjemno hiter. Zahteva nenehno prilagajanje novim tržnim izzivom in nadpovprečna vlaganja v razvoj, raziskave in izobraževanje. Izkušnje, ki jih ima Mega M z uvajanjem sodobnih rešitev v informatiki in telekomunikacijah, omogočajo odlično razumevanje naročnikove skrbi za optimizacijo poslovnih procesov, zmanjševanje operativnih stroškov in zahteve po povrnitvi investicijskih stroškov.

ZAKAJ MEGA M?

Podjetje odlikujejo inovativen pristop, celovite rešitve in hitro vpeljevanje strokovnih novosti na danem področju. K temu mnogo pripomore lasten razvoj, tesna povezanost z izobraževalnimi in raziskovalnimi institucijami ter učinkovita organizacijska kultura podjetja.