MegaTel paketi Dostop do Interneta

Hitri internet vedno in povsod, ki vam ga zagotovi MegaTel kjerkoli po Sloveniji. Optika, kabelski ali bakreni dostop, odvisno od vaše lokacije. Izberite svoj paket, ki ustreza vašim potrebam, ob vezavi s popustom ter uredite naročilo kar prek spleta.

* Vse cene so v EUR, vsebujejo DDV in veljajo ob vezavi za 24 mesecev.

Zagotavljamo vam najboljšo podporo

Najboljša tehnologija

Najboljša tehnologija

Optične povezave zagotavljajo izjemno zanesljivo, hitro in varno uporabo fiksnih storitev, kot so internet, internetna telefonija in televizija. MegaTel ponuja popolno fleksibilnost, saj se pri zamenjavi tehnologije vaša domača instalacija ohrani, vključno z napravo. Kakovost optičnega omrežja je skladna s priporočili FTTH Councila, kar pomeni, da naši naročniki dobijo najboljše optično omrežje.

Celovita pokritost

Celovita pokritost

MegaTel vam nudi dostop do interneta kjerkoli po Sloveniji, kjer je prisotno omrežje kateregakoli ponudnika ter s tem najbolj optimalno izbiro tehnologije glede na strošek, pri tem pa zagotavljati neokrnjeno kvaliteto storitve našim naročnikom.

WiFi pokritost

WiFi pokritost

Z dostopom do interneta vam MegaTel z isto napravo omogoči tudi vzpostavitev lastnega domačega WiFi omrežja, s tem pa brezžičnim napravam nemoten dostop do interneta v vašem domu.