Vrhunske oblačne storitve v lastnem data centru

Vrhunske oblačne storitve v lastnem data centru

Storitev mCloud temelji na združevanju in virtualizacijski računalniških virov, kar odpravlja potrebo po lastni strojni opremi, ki se nenehno zaradi različnih potreb zaposlenih spreminja. Z oblačnimi storitvami mCloud se občutno znižajo IT stroški, prihranki pri porabi električne energije ter polno mobilnost zaposlenih, saj omogoča delo od kjerkoli in kadarkoli. Storitev teče v lastnih lokacijsko ločenih podatkovnih centrih, na infrastrukturi, ki je redundančna in skladna z vsemi slovenskimi ter EU regulativami o varovanju podatkov.

Virtualna pisarna

Virtualna pisarna v oblaku

Prek virtualnega namizja v sklopu storitve mCloud se minimizirajo potrebe po računalniški opremi, delovna okolja postanejo prenosna, kar zagotavlja fleksibilnost na strani delodajalca in zaposlenih pri varnem in neomejenem dostopu do podatkov, informacij in uporabi poslovnih aplikacij po lastni želji.

Microsoft 365

Microsoft 365

Microsoft 365 je prav tako pisarna v oblaku, ki združuje poznana orodja pisarniške zbirke Microsoft Office, Microsoft e-pošto ter skupno delo na dokumentih, konference in druge napredne storitve za povečanje storilnosti zaposlenih. Varen dostop in uporaba sta mogoča kjerkoli, tako na namiznih kot mobilnih napravah.

Gostovanje aplikacij

Gostovanje aplikacij

Podjetja, ki za svoje poslovanje uporabljajo lastne oz. druge poslovne aplikacije kot so npr. orodja za vodenje odnosov s strankami (CRM), programi za podporo poslovanju (ERP/SAOP, Pantheon,...) jih s pomočjo storitve mCloud enostavno prenesemo na MegaTel oblačno infrastrukturo ter s tem varno gostovanje tovrstnih aplikacij na strežniškem sistemu.

Poštni predali

Poštni predali

Elektronska pošta je ena izmed osnovnih in najbolj priljubljenih storitev, tudi v poslovnem svetu. Spletna pošta MegaTel poleg klasičnega pošiljanja sporočil na enem mestu prinaša vse pomembne informacije, koledar, beležnico in stikov. Do svojega poštnega predala lahko dostopate od kjerkoli in kadarkoli ter tudi dodajate zunanje poštne predale. Na voljo so tudi orodja za personalizacijo in s tem enostavnejšo uporabo poštnega predala.

Gostovanje spletnih strani

Gostovanje spletnih strani

Spletno gostovanje je storitev, ki vam prek posebnega vmesnika omogoča objavo vaših spletnih strani in poglobljeno upravljanje s konfiguracijo okolja, kjer spletne strani gostujejo. V sklopu storitve dodatno omogočimo tudi celostno vzdrževanje vaše spletne strani, ki naročniku omogoča registracijo, podaljšanje in prenos spletne domene. Domena je za čas trajanja izbranega časa pri registraciji last naročnika.

Varna hramba podatkov

Varna hramba podatkov

Vaši podatki so shranjeni na strežnikih v strogo varovanem okolju MegaTel oblačne infrastrukture, ki je skladno s trenutno veljavnimi slovenskimi ter EU predpisi, vključno s pridobljenim certifikatom ISO 27001. Oblačna infrastruktura omogoča tudi varnostne kopije ter visoko razpoložljivost sistema po principu 24/7.

Povpraševanje