MegaTel eMobilnost na ključ

MegaTel eMobilnost na ključ

V sklopu MegaTel rešitve eMobilnost vam omogočamo:

  • Dobavo in namestitev e-polnilnic glede na vaše zahteve - stenske/samostoječe, enojne/dvojne, 22kW/50kW/350kW.
  • Upravljanje preko lastnega sodobnega informacijskega sistema za upravljanje e-polnilnic.
  • Integracija z lojalnostno shemo.
  • Mobilna aplikacija, ter
  • Redno in intervencijsko vzdrževanje.
  • 24/7 pomoč za uporabnike.
Javne, privatne ter hibridne ePolnilnice

Javne, privatne ter hibridne ePolnilnice

Na podlagi najsodobnejših telekomunikacijskih in informacijskih rešitev vam zagotavljamo lastno sodobno platformo e-mobilnosti, ki predstavlja mrežo sodobnih e-polnilnic za javno, domačo in hibrido uporabo, platformo za upravljanje, pregled, nadzor in takojšnje obračunavanje storitve ePolnjenja preko mobilnega telefona, vključno z lojalnostnimi shemami.

Aktivni akter eMobilnosti

Aktivni akter eMobilnosti

V obdobju 3 let predvidevamo postavitev več kot 1000 javno dostopnih lokacij po Sloveniji, kjer boste lahko izvajali storitev ePolnjenja. Trenutno smo že del mreže javno dostopnih polnilnic v vseh državah članicah EU, kjer naši uporabniki lahko dostopajo do kar 240.000 javno dostopnih polnilnic v kar 28 državah EU. Avstrija: 7.000 polnilnic, Italija: 8.200 polnilnic, Madžarska: 110 polnilnic, Hrvaška: 250 polnilnic.

Aplikacija Mega Mobility

Aplikacija Mega Mobility

Storitev MegaTel eMobilnost poskrbi za najlažje in najpreglednejše polnjenje vašega električnega vozila, s celovitim pregledom nad polnjenjem in porabo.
Z mobilno aplikacijo Mega Mobility v realnem času preverite lokacijo, zasedenost in delovanje katerekoli polnilnice. Na interaktivnem spletnem zemljevidu poiščite najhitrejšo pot do najbližje proste polnilne postaje, pogosto obiskane polnilnice pa dodajte na seznam priljubljenih.

Google Play App Store
Uporaba RFID kartice

Uporaba RFID kartice

Storitev MegaTel eMobilnost omogoča pričetek polnjenja vašega električnega vozila tudi s pomočjo RFID kartice, kar je uporabno predvsem z vidika uporabnosti - registracija delovnega časa ter aktivacija storitve ePolnjenja ali kartica zvestobe ter aktivacija storitve ePolnjenja.

Dejstva električnega avtomobila

Dejstva električnega avtomobila

Avtomobili večino časa stojijo parkirani in v tem času niso v uporabi. To je idealno za vzpostavitev polnilne infrastrukture. Naše ePolnilnice so vrhunske kakovosti in sodobnega videza. Primerne so za polnjenje vseh znamk električnih vozil in zasnovane tako, da jih zlahka umestimo v vaše okolje - tako samostoječe kot tudi stenske.

Zeleno usmerjena prihodnost

Zeleno usmerjena prihodnost

Za popolno celovitost MegaTel eMobilnosti vam v sklopu projekta opcijsko ponujamo tudi vzpostavitev sončne elektrarne na ključ. Z lastno sončno elektrarno takoj postanete energetsko samooskrbni tako za vaše lastne potrebe - elektrika, ogrevanje kot tudi polnjenje električnega avtomobila ter s tem za vedno neodvisni od nihanja cen na trgu.

Pogosta vprašanja

Pogosta vprašanja

Ker so številna vaša vprašanja, ki nam jih kot uporabniki zastavljate enaka ali podobna, vas vabimo, da si ogledate seznam najpogosteje zastavljenih vprašanj in odgovorov. Prav tako lahko zastavite tudi dodatna vprašanja, če v sklopu tega niste uspeli odkriti željenega odgovora na vaše vprašanje.

Povpraševanje