eMobilnost na ključ

eMobilnost na ključ

Rešitev MegaTel eMobilnost zajema:

  • postavitev pametnih polnilnih postaj AC in DC tipa različnih polnilnih moči 22 kW - nosilec / 2x 22 kW stenska / 2x22 kW samostoječa / 40 kW - nosilec / 60 kW / 150 kW / 300 kW,
  • prilagodljivo dinamiko prilagajanja moči glede na vhodne parametre,
  • upravljanje preko lastnega sodobnega informacijskega sistema za upravljanje polnilnih postaj,
  • integracijo z bonitetnim sistemom in številnimi razpoložljivimi lojalnostnimi shemami,
  • intuitivno in uporabniku prijazno mobilno aplikacijo,
  • redno intervencijsko vzdrževanja in 24/7 pomoč za uporabnike.

Rešitev prilagodimo in izvedemo na ključ!

Javne, privatne in hibridne ePolnilnice

Javne, privatne in hibridne ePolnilnice

Na podlagi najsodobnejših telekomunikacijskih in informacijskih rešitev vam zagotavljamo lastno sodobno platformo eMobilnosti, ki predstavlja mrežo sodobnih ePolnilnic za javno, domačo in hibridno uporabo, platformo za upravljanje, pregled, nadzor in takojšnje obračunavanje storitve ePolnjenja preko mobilnega telefona, vključno z lojalnostnimi shemami.

Pametno domače polnjenje

Pametno domače polnjenje

Storitev MegaTel pametno domače polnjenje električnih vozil je namenjeno za domačo uporabo. Uporabniku omogoča zanesljivo, varno in stroškovno optimalno polnjenje vozila v predvidenem časovnem intervalu. V času polnjenja sistem upošteva obremenjenost priključnega mesta in uravnava moč ter s tem doseže za uporabnika stroškovno učinkovitost. V primeru, da je na voljo sončna elektrarna, lahko sistem stroškovno učinkovitost dodatno izboljša.

Storitev MegaTel pametno polnjenje predvideva različne privlačne pakete, ki omogočajo znotraj enega sistema optimalno in varno polnjenje tako doma, kot tudi na infrastrukturi številnih javnih polnilnic na območju celotne Evrope.

Cene električne energije bodo v prihodnje za končne uporabnike dinamične, zato bo optimizacija polnjenja še toliko pomembneje vplivala na strošek polnjenja električnega vozila.

Aplikacija Mega Mobility

Aplikacija Mega Mobility

Z mobilno aplikacijo Mega Mobility v realnem času preverite lokacijo, zasedenost in delovanje katerekoli polnilnice. Na interaktivnem spletnem zemljevidu poiščite najhitrejšo pot do najbližje proste polnilne postaje, pogosto obiskane polnilnice pa dodajte na seznam priljubljenih.

Google Play App Store
Uporaba RFID kartice

Uporaba RFID kartice

Storitev MegaTel eMobilnost omogoča pričetek polnjenja vašega električnega vozila tudi s pomočjo RFID kartice, kar je uporabno predvsem z vidika uporabnosti, npr. storitev ePolnjenja lahko hkrati aktivira kartica za registracijo delovnega časa ali pa kartica zvestobe pri vašem priljubljenem trgovcu.

Zeleno usmerjena prihodnost

Zeleno usmerjena prihodnost

Za popolno celovitost MegaTel eMobilnosti vam v sklopu projekta opcijsko ponujamo tudi vzpostavitev sončne elektrarne na ključ. Z lastno sončno elektrarno takoj postanete energetsko samooskrbni tako za vaše lastne potrebe - elektrika, ogrevanje, kot tudi polnjenje električnega avtomobila ter s tem neodvisnost od nihanja cen električne energije na trgu.

Pomemben soustvarjalec eMobilne prihodnosti

Pomemben soustvarjalec eMobilne prihodnosti

V bližnji prihodnosti načrtujemo postavitev ePolnilnic MegaTel na več kot 1000 javno dostopnih lokacijah po vseh Sloveniji. Trenutno smo že del mreže javno dostopnih polnilnic v vseh državah članicah EU, kjer naši uporabniki lahko dostopajo do kar 240.000 javno dostopnih polnilnic v kar 28 državah EU.

Lastna polnilna infrastruktura

Lastna polnilna infrastruktura

MegaTel nudi celovito vzpostavitev polnilne infrastrukture na vaši lokaciji. Naše ePolnilnice so vrhunske kakovosti in sodobnega videza. Primerne so za polnjenje vseh znamk električnih vozil in zasnovane tako, da jih zlahka umestimo v vaše okolje - tako samostoječe kot tudi stenske. Dodana vrednost vzpostavitve polnilne infrastrukture z nami je celovito upravljanje ter nadzor vseh polnilnic, dinamično reguliranje moči brez povečanje priključne moči ter uporaba naše aplikacije Mega Mobility tako za domačo kot za javno polnjenje vašega vozila. Ponujamo vam postavitev pametnih polnilnih postaj AC in DC tipa različnih polnilnih moči 22 kW / 2x 22 kW stenska / 2x22 kW samostoječa / 40 kW / 60 kW / 150 kW / 300 kW.

Pogosta vprašanja

Pogosta vprašanja

Ker so številna vaša vprašanja, ki nam jih kot uporabniki zastavljate enaka ali podobna, vas vabimo, da si ogledate seznam najpogosteje zastavljenih vprašanj in odgovorov. Prav tako lahko zastavite tudi dodatna vprašanja, če v sklopu tega niste uspeli odkriti željenega odgovora na vaše vprašanje.

Povpraševanje