Postanite aktivni akter trajnostne mobilnosti z MegaTel eMobilnostjo

Podjetje Mega M d.o.o. z blagovno znamko MegaTel na podlagi najsodobnejših telekomunikacijskih in informacijskih rešitev zagotavlja sodobno platformo e-mobilnosti, ki predstavlja mrežo sodobnih e-polnilnic za javno in domačo uporabo, platformo za upravljanje, pregled, nadzor in takojšnje obračunavanje storitve e-polnilnice preko mobilnega telefona, vključno z lojalnostnimi shemami.

Javne električne polnilnice

Smo v fazi vzpostavljanja mreže javnih električnih polnilnic.
V obdobju 3 let predvidevamo več kot 1000 aktivnih lokacij, kjer boste lahko napolnili vaš električni avtomobil, tako v Sloveniji kot tudi v širši regiji.

Aplikacija Mega Mobility

Storitev MegaTel eMobilnost poskrbi za najlažje in najpreglednejše polnjenje vašega električnega vozila, s celovitim pregledom nad polnjenjem in porabo.
S spletno in mobilno aplikacijo Mega Mobility v realnem času preverite lokacijo, zasedenost in delovanje katerekoli polnilnice. Na interaktivnem spletnem zemljevidu poiščite najhitrejšo pot do najbližje proste polnilne postaje, pogosto obiskane polnilnice pa dodajte na seznam priljubljenih.

eMobilnost na ključ

V sklopu rešitve na ključ vam omogočamo:

  • Dobavo in namestitev e-polnilnic.
  • Redno in intervencijsko vzdrževanje.
  • Upravljanje preko sodobnega informacijskega sistema za upravljanje e-polnilnic.
  • Spletna in mobilna aplikacija, ter
  • 24/7 pomoč za uporabnike.

Omogočamo vam tudi vzpostavitev elektrarne na ključ.

Nekaj dejstev o uporabi avtomobila

Avtomobili večino časa stojijo parkirani in v tem času niso v uporabi. To je idealno za vzpostavitev polnilne infrastrukture. Naše e-polnilnice so vrhunske kakovosti in sodobnega videza. Primerne so za polnjenje vseh znamk električnih vozil in zasnovane tako, da jih zlahka umestimo v vaše okolje - tako samostoječe kot tudi stenske.