Dostop do interneta

Dostop do interneta

Dostop do interneta preko omrežja MegaTel omogoča podjetjem visoke hitrosti (tudi 1GB+), ugodne cene in zanesljivost pri prenosu podatkov oz. informacij med svojimi lokacijami ne glede na izbrano tehnologijo. Glede na trenutno stanje infrastrukture na lokaciji lahko izbirate med različnimi rešitvami priklopa kot so optika, brezžične povezave in bakreni (xDSL) dostop. Vse navedene rešitve imajo zagotovljeno tehnično podporo in zavezujoč SLA.

Zakup optičnih vlaken (Dark fiber)

Zakup optičnih vlaken (Dark fiber)

Zakup optičnih vlaken je rešitev, namenjena podjetjem, ki potrebujejo zanesljiv medij za prenos podatkov med svojimi lokacijami in omogoča maksimalno kontrolo. Naročnik z rešitvijo pridobi fleksibilnost pri izbiri tehnologije za povezovanje.

Varna Internetna povezava IP-SEC

Varna Internetna povezava IP-SEC

MegaTel IP-SEC podjetje vzpostavi v primerih, ko gre za povezovanje zunanjih računalniških sistemov, tudi računalnikov za delo od doma ter za povezovanje različnih lokacij podjetja, predvsem z namenom zagotavljanja varnosti prenosa vseh, tudi finančno ter ekonomsko ter strateško občutljivih podatkov prek tehnološko različnimi mediji prenosa - optika, brezžične povezave in bakreni (xDSL) dostop.

Vzpostavitev in upravljanje privatnega omrežja

Vzpostavitev in upravljanje privatnega omrežja

Podjetja zaradi različnih predvsem pa varnostnih potreb vzpostavljajo lastna privatna omrežja. MegaTel poleg vzpostavitve privatnega omrežja v podjetju ponuja v sklopu storitve vzpostavitev različnih podomrežij (VLAN) z namenom ločitve izmenjave različnih podatkov ter informacij. Ločitev privatega omrežja glede na v podjetju uporabljene storitve je nujna, saj prenos podatkov za IP Telefonijo ni potrebno vključevati v promet prenosa podatkov za druge nekritične storitve.

Povpraševanje