Dostop do interneta

Dostop do interneta

Dostop do interneta preko omrežja MegaTel omogoča visoke hitrosti, ugodne cene in zanesljivost. Glede na stanje infrastrukture na lokaciji vam svetujemo med različnimi rešitvami kot so optika, ethernet, wireless in xDSL. Vse navedene rešitve imajo zagotovljeno 24 urno tehnično podporo in zavezujoč SLA.

Zakup optičnih vlaken DARK FIBER

Zakup optičnih vlaken DARK FIBER

Zakup optičnih vlaken je rešitev namenjena podjetjem, ki potrebujejo namensko infrastrukturo za prenos podatkov med svojimi lokacijami. Naročnik zaključi povezavo na obeh priključnih točkah s svojo terminalno opremo. Hitrost je odvisna od tehničnih lastnosti terminalne opreme in ni omejena.

Varna internetna povezava IP SEC

Varna internetna povezava IP SEC

Rešitev IP-SEC VPN je cenovno ugodna rešitev, ki omogoča varno in zanesljivo povezovanje razpršenih lokacij v enotno poslovno omrežje. Navidezno IP omrežje omogoča enostaven in varen dostop do podatkov kjerkoli in kadarkoli v realnem času.

Upravljanje internega poslovnega omrežja

Upravljanje internega poslovnega omrežja

Storitev je namenjena podjetjem, ki želijo zanesljivo, varno, upravljano interno poslovno omrežje, ki sledi sodobnim trendom. V kolikor ustreznega internega poslovnega omrežja še nimate, ga zgradimo in pripravimo glede na potrebe in želje. Poskrbimo za nastavitve, vzdrževanje in odpravo napak.

Tehnično rešitev pripravimo v sklopu aktivne LAN opreme kamor spadajo upravljana stikala, upravljani usmerjevalniki, upravljano brezžično omrežje in naprave za zagotavljanje varnosti.

WiFi omrežja

WiFi omrežja

Omogočite svojim strankam dostop do spleta z omrežjem WiFi, vendar povezavo ločite od tiste, ki jo uporabljate za poslovne namene. Prednost za stranke in hkrati varnost za vas.

Ne glede na to, ali imate manjši lokal, trgovino ali večjo poslovno zgradbo, vam postavimo WiFi omrežje izredne zmogljivosti v skladu z zadnjimi tehnologijami, kar omogoča delovanje glede na vaše potrebe in želje. Z ločenim omrežjem za stranke ločite povezavo, ki jo uporabljate za službene naprave, s tem zagotovite nujno potrebno varnost in zanesljivost povezave do Interneta.

Povpraševanje