Naprednejša tehnologija, nižji stroški

Naprednejša tehnologija, nižji stroški

Sistem telefonije, ki ga ponuja MegaTel zniža stroške delovanja ter uporabe kot pri klasični telefoniji, saj z osnovnimi ter naprednimi funkcijami poslovnim strankam omogoča brezplačno telefonijo med poslovnimi enotami podjetja doma in v tujini, kratko številčenje ter mnogo drugih uporabnih funkcij v poslovnih okoljih. Ponujena storitev IP telefonije se nahaja v našem lastnem MegaTel oblaku v Sloveniji, Ljubljana, kar še dodatno zniža operativne stroške delovanja storitve.

Optimizirani stroški in prilagojeni paketi

Optimizirani stroški in prilagojeni paketi

IP telefonija je storitev s katero je MegaTel pričel svoje delovanje in je nujni element za komunikacijo tako znotraj podjetja kot za delo s strankami. Funkcionalnosti IP telefonije so se izboljšale do te mere, da je storitev postala širše uporabna tako za nezahtevne kot zelo zahtevne poslovne stranke, ki želijo poslovati v polnem obsegu. MegaTel omogoča za vsako poslovno stranko brezplačno izvedbo na uporabnika natančno analizo stroškov fiksne telefonije.

Osnovna IP Telefonija

Osnovna IP Telefonija

Osnovna poslovna IP telefonija v oblaku, na virtualnem strežniku v celoti nadomešča tradicionalne analogne in ISDN telefonske centrale.

Napredna IP Telefonija

Napredna IP Telefonija

Za zahtevnejše stranke ponujamo Napredno poslovno IP telefonijo v oblaku, na virtualnem strežniku, ki poleg osnovnih storitev omogoča tudi klicni center, integracijo z zalednimi sistemi, kot so MS Outlook, CRM, ERP, namenske aplikacije. S pomočjo SW telefona postane IP telefonija udobje z vso fleksibilnostjo.

Klicni center

Klicni center

Klicni center, kot napredna IP telefonska rešitev, vam omogoča vzpostavitev komunikacije s stranko skladno z vašimi poslovnimi zahtevami in zagotavlja, da je vsak klic odgovorjen ter usmerjen k pravemu agentu, na ustrezno lokacijo. Pri tem je ključna zahteva, da se prava informacija poda v najkrajšem mogočem času, prek različnih komunikacijskih kanalov: govor ali tekstovno sporočanje. Agenti so lahko geografsko razpršeni in dosegljivi prek fiksnega ali mobilnega omrežja. Klicni center je najbolj primeren kanal za komunikacijo s strankami, sprejemanje naročil, posredovanje informacij ter sprejemanje in reševanje pritožb. Klicni center lahko na enostaven način prilagodimo poslovnim procesom vašega podjetja, s pomočjo prilagodljivega sistema distribucije klicev in široke možnosti integracij z vašimi poslovnimi aplikacijami. Nenazadnje za vas pripravimo posnetke interaktivnih odzivnikov glede na vaše potrebe v profesionalnem studio.

Rešitev za alarme - IP/GSM vmesnik

Rešitev za alarme - IP/GSM vmesnik

IP/GSM vmesnik je ustrezna rešitev za alarmne sisteme. Omogoča nemoteno delovanje in varovanje vaše poslovne enote tudi ob izpadu interneta ali elektrike.

Brezplačne številke 080

Brezplačne številke 080

Storitev 080 omogoča brezplačne dohodne klice iz kateregakoli omrežja fiksne ali mobilne telefonije v Sloveniji. Klice na brezplačno številko lahko prejemate preko interaktivnega odzivnika ali pa neposredno na vaš telefon ali telefonsko centralo.

Premijske 090 številke

Premijske 090 številke

Storitev 090 omogoča sprejem več klicev hkrati, s katerimi lahko administrator upravlja ter jih ustrezno razporeja preko spletnega portala. Klice na premijsko številko lahko prejemate preko interaktivnega odzivnika ali pa neposredno na vaš telefon ali telefonsko centralo. Dodatno vam storitev 090 omogoča vključevanje tovrstnih klicev v oddajo ali glasovanje ter transparentno spletno statistiko klicev, opravljenega prometa in vašega zaslužka brez rizika neplačil s strrani uporabnikov. Glede na to, da imamo lasten razvojni oddelek vam nudimo tudi razvoj premijskih 090 aplikacij »na ključ«.

Mednarodne številke

Mednarodne številke

MegaTel vam lahko zagotovi lokalno telefonsko številko za več kot 60 držav in več tisoč mest. Zagotavljamo vam posredovanje klica na vašo centralo, navadni telefon, mobilni telefon ali katero koli drugo napravo.

Najboljša izbira namiznih telefonov ter ostalih pripomočkov

Najboljša izbira namiznih telefonov ter ostalih pripomočkov

Ponujamo vam vrhunske modele namiznih telefonov priznanih blagovnih znamk kot sta Yealink ter Gigaset, ki jih tudi integriramo v celovito storitev IP Telefonije. Nismo pozabili tudi na ponudbo takšnih modelov namiznih telefonov, ki omogočajo tajniške funkcije. Za uporabnike, ki si želijo popolno svobodo komunikacije vam na izbiro omogočamo tudi različne vrste slušalk.

Povpraševanje