MegaTel paketi Mobilne telefonije

Naj bo MegaTel operater, ki vam prisluhne! Izberite paket, ki ustreza vašim potrebam, ob vezavi s popustom.
Odslej plačilo telefona na obroke tudi brez prenosa številke! Poiščite svoj najljubši telefon in paket ter uredite plačilo kar prek spleta.

* Vse cene so v EUR z vključenim DDV in veljajo za prvih šest mesecev, v primeru vezave 24 mesecev.

Zagotavljamo vam le najboljše

Najboljša pokritost

Najboljša pokritost

MegaTel gostuje pri največjem ponudniku mobilnega omrežja v Sloveniji. Pri mobilni telefoniji je dobra pokritost ključnega pomena, saj omogoča brezprekinitveno uporabo storitev telefonije kot tudi dostopa do interneta. Omrežje 4G+ ter 5G poskrbita za hitrejšo in boljšo izkušnjo uporabe mobilnih storitev.

5G
OKOLI40%
4G+/LTE-A
OKOLI87%
4G/LTE
OKOLI97%
2G/GSM
OKOLI99%
Mobilne naprave

Mobilne naprave po izjemnih akcijskih cenah

Ponujamo vam vrhunske modele mobilnih telefonov in tablic priznanih blagovnih znamk, kot so Apple, Samsung, Huawei, LG, Xiaomi in mnoge druge. Ob nakupu vam ponujamo možnost sklenitve zavarovanja naprav.

Moj MegaTel

SMS obveščanje ter pregled porabe

Pregled stanja na vašem računu, kjerkoli in kadarkoli, vam omogočamo s pomočjo poslane ključne besede PORABA na številko 6555, preko portala moj.megatel.si ali preko mobilne aplikacije Moj MegaTel.

Moj MegaTel
Komercialna sporočila

Komercialna sporočila

Uporabniki ste lahko vedno na tekočem in povezani z izbranimi ponudniki komercialnih sporočil. Preko kratkih številk in ključnih besed lahko sodelujete v nagradnih igrah in se v skladu z lastnimi željami prijavljate in odjavljate od izbranih vsebin. Storitve zagotavljajo pogodbeni partnerji MegaTel pod svojimi pogoji in v skladu s svojimi ceniki.

Dodatni zakupi

Dodatni zakupi

Dodatni zakupi omogočajo uporabniku celostno fleksibilnost odločanja pri dodatnem kreiranju svojega paketa mobilne telefonije. Storitev je uporabna v primeru porabe določene vsebine iz izbranega paketa mobilne telefonije oziroma trenutne potrebe po klicih v oz. na določena področja, kot so države EU in Balkan.

Predplačniška SIM kartica

Predplačniška SIM kartica

Nov, inovativen princip MegaTel predplačniške kartice omogoča proti enkratnem plačilu samostojno kreiranje vsebine paketa, datum veljavnosti ter seveda možnost dokupa vsebina do poteka veljavnosti SIM kartice. Datum veljavnosti MegaTel predplačniške kartice je od 6 do kar 18 mesecev, s tem pa eliminiramo nenehno potrebo po klasičnem polnjenju vsake 3 mesece. Vabimo vas, da si storitev naročite.

Pogosta vprašanja

Pogosta vprašanja

Ker so številna vaša vprašanja, ki nam jih kot uporabniki zastavljate enaka ali podobna, vas vabimo, da si ogledate seznam najpogosteje zastavljenih vprašanj in odgovorov. Prav tako lahko zastavite tudi dodatna vprašanja, če v sklopu tega niste uspeli odkriti željenega odgovora na vaše vprašanje.