Mobilna blagajna Android

Mobilna blagajna Android

Preprosto izstavite račun vaši stranki s pomočjo brezplačne aplikacije miniBlagajna izdana s strani FURS (https://miniblagajna.fu.gov.si).

V paketu vam ponujamo pametni telefon ali tablico Android ter SIM kartico (opcijsko tiskalnik).

POS telemetrija

POS telemetrija

Plačevanje s karticami je uveljavljen način plačila strank, v času covid-19 pa tudi vedno bolj priljubljen. Omogočite svojim strankam varno brezstično plačevanje, saj delovanje POS terminala prek interneta ali mobilnega omrežja pomeni stabilnejšo in odzivnejšo delovanje.

SMS obveščanje ter pregled porabe

SMS obveščanje ter pregled porabe

SMS marketing je po raziskavah eno najučinkovitejših marketinških orodij, kadar se uporablja targetirano. V primerjavi z e-mail marketingom, kjer sporočila pogosto ostajajo bežno prebrana ali pa v velikih odstotkih celo neprebrana, je praktično vsak SMS pri prejemniku prebran. Posledično so tudi odstotki odziva večji in se kažejo v boljši prodaji.

Primer teksta, ki ga lahko pošljete vašim strankam:

Izjemna možnost sklenitve naročnine za najugodnejše mobilne pakete in kar za 4 mesece brezplačno. Več info: 065555555. Odjava: odjava.megatel.si/?h=5c922a632b01b

Rešitve za pametne IoT naprave

Rešitve za pametne IoT naprave

Na trgu je ogromno pametnih naprav, ki omogočajo merjenje, sledenje , upravljanje ter diagnosticiranje. Če to napravo povežete v omrežje lahko z analizami in kombinacijami zbranih podatkov optimizirate delovanje, predvidevate dogodke, kar ima za posledico izboljšano kakovost življenja ter realen vpogled v vaše poslovanje.

Ponujamo vam IoT SIM kartice za:

  • parkirišča
    • odpiranje zapornic, garažnih vrat, nadzor parkirišč, garažnih hiš
    • za parkirne avtomate
  • dvigala, domofone, odpiranje vrat
  • varovalne sisteme (proti-vlomni alarmi, video nadzor,…)
  • upravljanje z vodnimi viri, porabe energije, energetsko učinkovitost (razsvetljava, žaluzije, prezračevanje,...)
  • pametno kmetovanje, logistiko in transport
Povpraševanje