Najboljša pokritost

Najboljša pokritost

MegaTel gostuje pri največjem ponudniku mobilnega omrežja v Sloveniji. Pri mobilni telefoniji je dobra pokritost ključnega pomena, saj omogoča brezprekinitveno uporabo storitev telefonije kot tudi dostopa do interneta. Omrežje 4G+ ter 5G poskrbita za hitrejšo in boljšo izkušnjo uporabe mobilnih storitev.

5G
OKOLI40%
4G+/LTE-A
OKOLI87%
4G/LTE
OKOLI97%
2G/GSM
OKOLI99%
Optimizirani stroški in prilagojeni paketi

Optimizirani stroški in prilagojeni paketi

Mobilna telefonija je storitev brez katere si ne moremo predstavljati našega poslovanja. Naše navade so se močno spremenile zadnjih 5 let. Stroški so v večini primerov naraščali v skladu z zahtevami strank, a kljub vsemu je potrebno preveriti le-te ter jih optimizirati glede na navade zaposlenih. MegaTel omogoča za vsako poslovno stranko brezplačno izvedbo na uporabnika natančno analizo stroškov mobilne telefonije.

Gostovanje v tujini

Gostovanje v tujini

Poslovni uporabniki so v pretežni meri tudi v tujini. Vabimo vas, da si pogledati katerega operaterja si lahko izberete na mobilnem telefonu v primeru gostovanja ter si s tem optimizirate stroške mobilnega gostovanja. V primeru večje potrebe po mobilni telefoniji v tujini imate možnost dodatnih zakupov, kar omogočajo poslovnemu uporabniku celostno fleksibilnost odločanja pri dodatnem kreiranju svojega paketa mobilne telefonije. Storitev je uporabna v primeru porabe določene vsebine iz izbranega paketa mobilne telefonije oziroma trenutne potrebe po klicih v oz. na določena področja kot so EU države in Balkan.

eSIM

eSIM

eSIM je nova generacija SIM kartice. Nadomešča klasično SIM kartico, ki jo poznamo v fizični obliki. To seveda pomeni ogromno tehnološko novost, saj vam v vašo novo napravo ne bo več treba vstavljati SIM kartice. Aktivacija poteka preko skeniranja QR kode.

5G

5G

5G prinaša nove tehnološke preboje, boljšo uporabniško izkušnjo, večjo varnost, višje hitrosti, krajše zakasnitve, učinkovitejše povezovanje, podporo internetu stvari in še mnogo več.

Storitev VoLTE

Storitev VoLTE

Storitev VoLTE (Voice over LTE) je storitev, ki omogoča klicanje prek omrežja LTE/4G. Med glavne prednosti uvrščamo:

  • klicanje povsod kjer je na voljo LTE/4G,
  • vrhunsko kakovost klica,
  • manjšo poraba baterije,
  • hitrejšo vzpostavitev klica.
Storitev VoWiFi

Storitev VoWiFi

VoWiFi (Voice over WiFi) je storitev, ki omogoča uporabo govornih storitev preko brezžičnega omrežja WiFi.

Med glavne prednosti uvrščamo:

  • dosegljivost in klicanje v omrežju WiFi,
  • možnost klicanja kjer ni omrežja mobilnega operaterja,
  • vrhunsko kakovost klica.
Dodatni zakupi

Dodatni zakupi

Dodatni zakupi omogočajo uporabniku celostno fleksibilnost odločanja pri dodatnem kreiranju svojega paketa mobilne telefonije. Storitev je uporabna v primeru porabe določene vsebine iz izbranega paketa mobilne telefonije oziroma trenutne potrebe po klicih v oz. na določena področja, kot so države EU in Balkan.

Mobilne naprave

Mobilne naprave po izjemnih akcijskih cenah

Ponujamo vam vrhunske modele mobilnih telefonov in tablic priznanih blagovnih znamk, kot so Apple, Samsung, Huawei, LG, Xiaomi in mnoge druge. Ob nakupu vam ponujamo možnost sklenitve zavarovanja naprav.

Moj MegaTel

SMS obveščanje ter pregled porabe

Pregled stanja na vašem računu, kjerkoli in kadarkoli, vam omogočamo s pomočjo poslane ključne besede PORABA na številko 6555, preko portala moj.megatel.si ali preko mobilne aplikacije Moj MegaTel.

Moj MegaTel
Komercialna sporočila

Komercialna sporočila

Uporabniki ste lahko vedno na tekočem in povezani z izbranimi ponudniki komercialnih sporočil. Preko kratkih številk in ključnih besed lahko sodelujete v nagradnih igrah in se v skladu z lastnimi željami prijavljate in odjavljate od izbranih vsebin. Storitve zagotavljajo pogodbeni partnerji MegaTel pod svojimi pogoji in v skladu s svojimi ceniki.

Pogosta vprašanja

Pogosta vprašanja

Ker so številna vaša vprašanja, ki nam jih kot uporabniki zastavljate enaka ali podobna, vas vabimo, da si ogledate seznam najpogosteje zastavljenih vprašanj in odgovorov. Prav tako lahko zastavite tudi dodatna vprašanja, če v sklopu tega niste uspeli odkriti željenega odgovora na vaše vprašanje.

Povpraševanje