Najboljša pokritost

Najboljša pokritost

MegaTel gostuje pri največjem ponudniku mobilnega signala v Sloveniji, ki že vrsto let skrbi, da so njihovi, in posledično tudi naši uporabniki navajeni uporabljati storitve mobilne telefonije tako po celotni Sloveniji kot tudi z gostovanjem po vsem svetu. Pri mobilni telefoniji je dobra pokritost ključnega pomena, saj omogoča brezprekinitveno uporabo storitev telefonije kot tudi dostopa do interneta. Omrežje 4G+ ter 5G poskrbita za hitrejšo in boljšo izkušnjo uporabe mobilnega interneta.

5G
OKOLI25%
4G+/LTE-A
OKOLI86%
4G/LTE
OKOLI96%
3G/UMTS
OKOLI93%
Optimizirani stroški in prilagojeni paketi

Optimizirani stroški in prilagojeni paketi

Mobilna telefonija je storitev brez katere si ne moremo predstavljati našega poslovanja. Naše navade so se močno spremenile zadnjih 5 let. Stroški so v večini primerov naraščali v skladu z zahtevami strank, a kljub vsemu je potrebno preveriti le-te ter jih optimizirati glede na navade zaposlenih. MegaTel omogoča za vsako poslovno stranko brezplačno izvedbo na uporabnika natančno analizo stroškov mobilne telefonije.

Gostovanje v tujini

Gostovanje v tujini

Poslovni uporabniki so v pretežni meri tudi v tujini. Vabimo vas, da si pogledati katerega operaterja si lahko izberete na mobilnem telefonu v primeru gostovanja ter si s tem optimizirate stroške mobilnega gostovanja. V primeru večje potrebe po mobilni telefoniji v tujini imate možnost dodatnih zakupov, kar omogočajo poslovnemu uporabniku celostno fleksibilnost odločanja pri dodatnem kreiranju svojega paketa mobilne telefonije. Storitev je uporabna v primeru porabe določene vsebine iz izbranega paketa mobilne telefonije oziroma trenutne potrebe po klicih v oz. na določena področja kot so EU države in Balkan.

Dodatni zakupi

Dodatni zakupi

Dodatni zakupi omogočajo uporabniku celostno fleksibilnost odločanja pri dodatnem kreiranju svojega paketa mobilne telefonije. Storitev je uporabna v primeru porabe določene vsebine iz izbranega paketa mobilne telefonije oziroma trenutne potrebe po klicih v oz. na določena področja, kot so države EU in Balkan.

Global SIM

Global SIM brezžična internetna povezava

Z inovativno tehnologijo Cloud SIM, omogočamo uporabnikom dostop do interneta na kateri koli točki potovanj brez lokalne kartice SIM ali zaračunavanja gostovanja v več kot 100 državah.

Mobilne naprave

Najboljša izbira mobilnih telefonov

Ponujamo vam vrhunske modele mobilnih telefonov priznanih blagovnih znamk, kot so Apple, Samsung in Huawei. Nismo pozabili niti na ponudbo cenovno dostopnejših modelov omenjenih znamk v verziji "Lite" oz. vse bolj priznano blagovno znamko Wiko. Za uporabnike, ki si želite popolno svobodo komunikacije, vam na izbiro nudimo tudi različne vrste tablic.

Moj MegaTel

SMS obveščanje ter pregled porabe

Pregled stanja na vašem računu, kjerkoli in kadarkoli, vam omogočamo s pomočjo poslane ključne besede PORABA na številko 6555, preko portala moj.megatel.si ali preko mobilne aplikacije Moj MegaTel.

Moj MegaTel
Komercialna sporočila

Komercialna sporočila

Uporabniki ste lahko vedno na tekočem in povezani z izbranimi ponudniki komercialnih sporočil. Preko kratkih številk in ključnih besed lahko sodelujete v nagradnih igrah in se v skladu z lastnimi željami prijavljate in odjavljate od izbranih vsebin. Storitve zagotavljajo pogodbeni partnerji MegaTel pod svojimi pogoji in v skladu s svojimi ceniki.

Pogosta vprašanja

Pogosta vprašanja

Ker so številna vaša vprašanja, ki nam jih kot uporabniki zastavljate enaka ali podobna, vas vabimo, da si ogledate seznam najpogosteje zastavljenih vprašanj in odgovorov. Prav tako lahko zastavite tudi dodatna vprašanja, če v sklopu tega niste uspeli odkriti željenega odgovora na vaše vprašanje.

Povpraševanje